Over ons

Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Bij BBEA geloven we dat een solide financiële basis de sleutel is tot het succes van uw bedrijf. Wij zijn een vertrouwd boekhoudkantoor dat u ondersteunt bij al uw boekhoudkundige en financiële behoeften. Met een team van deskundige professionals streven we ernaar om u de beste service en oplossingen te bieden die aansluiten bij uw bedrijfsdoelen.

Onze Missie

Onze missie is om hoogwaardige boekhoudkundige dienstverlening te bieden die bedrijven helpt bij het efficiënt beheren van hun financiële gegevens. We streven ernaar om betrouwbare en praktische oplossingen te bieden die ondernemers in staat stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een nauwkeurige en professionele boekhouding.

Onze Visie

Onze visie is om toonaangevende dienstverlening te bieden op het gebied van boekhouding, waarbij we streven naar voortdurende innovatie en het leveren van uitstekende klantenservice. We willen de standaard zetten voor efficiëntie en betrouwbaarheid in de boekhoudindustrie, en onze klanten helpen om succesvol te groeien door middel van deskundig financieel advies en ondersteuning.

Boekhouder – Seddik Boutahar

Seddik Boutahar heeft een passie voor finance en een schat aan ervaring in de sector. Hij heeft zijn kennis en vaardigheden opgedaan tijdens zijn studie Finance & Control en bij toonaangevende bedrijven. Zijn expertise strekt zich uit over verschillende domeinen, waaronder boekhouding, belastingadvies en financiële analyse.

Boekhouder – Yassine Asakkor

Yassine Asakkor, boekhouder bij BBEA, combineert zijn studie Economics and Business Economics aan de Universiteit Utrecht met zijn passie voor finance en economie om onze klanten optimaal te bedienen

Stagiair – Matthijs van Eckeveld

Matthijs zit momenteel in zijn tweede jaar van de opleiding business service control specialist. Matthijs versterkt ons boekhoudteam en zijn frisse perspectief en leergierigheid zijn een waardevolle toevoeging aan ons team.

Onze werkwijze

Kennismakingsgesprek

Bespreek jouw wensen tijdens een kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen.

Onboarding

Naadloze overgang naar onze diensten met persoonlijke begeleiding en duidelijke instructies.

Toegang tot de app

Eenvoudige en intuïtieve app voor inzicht in uw boekhouding en het aanleveren van documenten, altijd en overal.

Altijd bereikbaar

Gegarandeerde bereikbaarheid voor al jouw vragen en ondersteuning, wanneer je het nodig hebt.

Advisering

Deskundig advies op maat om jouw financiële beslissingen te optimaliseren en groei te stimuleren.

Administratie

Volledige ontzorging van jouw administratieve taken, zodat jij je kunt focussen op jouw onderneming.

Ontzorging

Laat ons zorgen voor alle administratieve taken, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten.

Up-to-date

Altijd een actuele administratie, zodat je inzicht hebt in je financiële situatie en beslissingen kunt nemen op basis van recente gegevens.

Bespaar geld

Profiteer van onze expertise om kosten te besparen en financiële efficiëntie te bevorderen.

Kies voor BBEA – Uw Partner in Financiële Groei

Wanneer u voor BBEA kiest, kiest u voor een betrouwbare partner die uw financiële groei ondersteunt. We nemen de zorgen van uw boekhouding uit handen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de groei en het succes van uw bedrijf. Met onze expertise en toewijding helpen we u om uw financiële doelen te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe BBEA uw betrouwbare boekhoudpartner kan zijn.